Què necessites trobar?

L'11 DE JUNY VINE A LA FESTA DE LA PROFESSIÓ 2018

Publicado el 29 de Mayo de 2018

El proper 11 de juny a partir de les vuit del vespre, celebrarem la Festa de la Professió a la planta baixa de la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.

En aquesta festa celebrarem el final de la temporada 2017-2018 i l’arribada del bon temps. Una excusa per reunir-nos amb els companys de professió i del sector de la cultura en general, gaudint d’una festa carregada de bon ambient amb sopar informal i música gravada. Serà un acte ple de retrobaments professionals, un espai pensat per fomentar l’esperit de col·lectiu i propiciar l’intercanvi d’experiències, a fi de crear una bona xarxa de contactes per impulsar oportunitats i enriquir-nos professionalment i personal.

El dilluns 11 de juny serà un dia carregat d’actes. Començarem la tarda amb l’assemblea ordinària de l’AADPC, seguirem amb l’acte de la Benvinguda a la Professió per als recents graduats i acabarem la jornada amb la Festa de la Professió.


PROGRAMA DE LA JORNADA

De les 18:00 fins a les 19:30 h.
ASSEMBLEA ORDINÀRIA AADPC

A la sala 2 de la tercera planta de Fabra i Coats.
MÉS INFORMACIÓ

De les 19:30 a les 20:00 h.
BENVINGUDA A LA PROFESSIÓ

Presentació de l’AADPC a tots els alumnes que enguany han finalitzat els seus estudis a les escoles d’interpretació i direcció.
A la planta baixa de Fabra i Coats.

A partir de les 20:00 a les 23:30 h.
FESTA DE LA PROFESSIÓ

Celebració de la festa del sector de la cultura a la planta baixa de Fabra i Coats.
Consumicions gratuïtes, sopar informal i música gravada.