Què necessites trobar?

LA FESTA DE LA PROFESSIÓ 2018, UNA TROBADA DE COMPANYS

Publicado el 13 de Junio de 2018

Aquest dilluns, 11 de juny, els professionals del sector de les arts escèniques i audiovisuals, representants institucionals i els nouvinguts a la professió es van reunir per celebrar junts la Festa de la Professió de l’AADPC. La Fabra i Coats, un altre cop, va ser un marc idoni per al retrobament entre professionals.

Enguany, van ser convidats els graduats de les escoles de teatre i de cinema del curs 2016-17 per compartir amb els futurs companys de professió la nostra Festa d’Estiu. Prèviament havien assistit a la Benvinguda a la Professió, activitat que cada any organitzem per informar-los sobre la importància de l’AADPC com a pont entre el món acadèmic i el professional, guiant-los en les primeres passes dins d’aquest sector.

Una cerveseta Estrella Damm, de benvinguda, ben fresqueta, i les patates chips Frit Ravich van amenitzar els primers moments en els que el fotocall va ser el protagonista. Mentrestant, rebíem els nostres associats, col·laboradors i representants de les institucions convidades, entre les quals, destaquem la directora de la Fundació Antigues Caixes Catalanes, Belén Latorre, i l’actor i director dels Premis BBVA de Teatre, del quals l’AADPC forma part del jurat. També vam poder saludar a l’actor Sergi Mateu i el seu equip de la Delegació d’AISGE a Barcelona.

A continuació, l’empresa de càtering La Teva Barra, que l’any anterior havia preparat unes fideuàs a l’exterior del recinte, enguany va oferir als assistents un pica-pica, molt de la terra, composat per platets d’embotits casolans, croquetes, fideuà i mandonguilles amb trompetes de la mort.

Havent sopat, el president de l’AADPC, Àlex Casanovas, va agrair als assistents la seva presència i va brindar amb tots ells pel present i el futur de les seves carreres professionals amb una copa de cava Gramona.

La vetllada va transcórrer en un ambient distès i relaxat amb música de fons, elements ideals per fomentar l’esperit de col·lectiu i propiciar l’intercanvi d’experiències entre els professionals del nostre sector.