Què necessites trobar?

LA PATRONAL DE TEATRE HA SUSPÈS DE MANERA UNILATERAL LA REUNIÓ AMB LA PART SOCIAL

Publicado el 16 de Marzo de 2020

Ahir diumenge, 15 de març, a la tarda la part empresarial va comunicar a l’AADPC la decisió de cancel·lar la reunió de Mesa Mixta Paritària del Conveni de Teatre prevista per avui, dilluns 16 a les 9.30 h, de forma unilateral. També, i a causa del Coronavirus, va comunicar la decisió de rescindir els contractes laborals dels i les artistes sense aplicar, d’aquesta manera, el Conveni Col·lectiu d’actors i actrius de Teatre de Catalunya.

Entenem l’excepcionalitat de la situació i, justament per aquest motiu, la part social considera intolerable la cancel·lació de la reunió programada per arribar a un acord favorable per ambdues parts.

Trobar solucions a una situació crítica com l’actual exigeix responsabilitat i compromís per trobar la decisió menys negativa per a totes les parts implicades. Exigim a la part empresarial compromís i responsabilitat davant els greuges que pateixen els actors i actrius contractats a les seves produccions per la temporada 2019-2020.

Per tant, al marge de les decisions que les productores teatrals de Catalunya hagin pres sense comptar amb la part social i incomplint l’establert al Conveni col·lectiu d’aplicació, és imprescindible que coneguem la vostra situació laboral amb detall —i la de totes aquelles persones afectades, per conèixer totes les casuístiques i poder donar resposta jurídicament i laboralment a totes les realitats amb la màxima prioritat.

La situació que vivim a causa del COVID-19, lluny de superar-nos, hauria de ser una oportunitat per enfortir-nos i unir-nos. Aquesta situació crítica ens encoratja a continuar defensant fermament els vostres drets davant els acomiadaments i les suspensions dels vostres contractes de treball sense prèvia negociació entre ambdues parts.

Per conèixer la vostra situació actual, teniu a la vostra disposició el FORMULARI D'IMPACTE ECONÒMIC arran del COVID-19

I per dirigir les vostres consultes a l’àrea legal, ompliu si us plau el següent FORMULARI


Gràcies per la vostra col·laboració.