Què necessites trobar?

L’AADPC A LA CAPÇALERA DE LA MANIFESTACIÓ DEL PRIMER DE MAIG

Publicado el 02 de Mayo de 2022

L’Àlex Casanovas, president de l’AADPC, juntament amb els vocals de la Junta, Martín Curlettto i Pep Planas, van assistir el passat diumenge 1 de maig a la manifestació de Barcelona convocada pels sindicats majoritaris CCOO i UGT. L'Àlex, com a representant de l'AADPC, el sindicat represetatiu dels actors i les actrius que viuen i treballen a Catalunya, va estar present a la capçalera de la manifestació portant la pancarta principal.


Després de dos anys a mig gas en motiu de la pandèmia, tots els sindicats van tornar a sortir al carrer per commemorar el Dia Internacional dels Treballadors i les Treballadores. Aquest any reivindicaven la recuperació del poder adquisitiu dels treballadors i les treballadores i un major control de preus davant l'escalada dels darrers mesos. El lema d’aquesta manifestació va ser: “La solució: contenir preus, apujar salaris, posar fi a les desigualtats”.  


Més de 8.000 persones es van afegir darrera la capçalera d’aquesta manifestació per demanar l'increment de sous perquè no se'ls mengi la inflació. També es van celebrar altres marxes similars a les principals ciutats de Catalunya, com ara Tarragona, Girona, Lleida, Terrassa, Tortosa o Igualada.

Manifestació de Barcelona

Manifestació Girona

Manifestació Lleida

Manifestació Tarragona

Manifestació Tortosa