Què necessites trobar?

L’AADPC A LA LLOTJA DE FIRA TÀRREGA, MÉS QUE MAI UN ESPAI DE TROBADA ENTRE PROFESSIONALS DE LES ARTS ESCÈNIQUES

Publicado el 13 de Septiembre de 2019

Un any més l’AADPC va participar a Fira Tàrrega, la fira per excel·lència de les arts escèniques. La nova disposició de la Llotja ha facilitat els espais de trobada entre els professionals i el flux d’intercanvis professionals entre els agents del sector.


Sis dels nostres associats han tingut l’oportunitat de fer la presentació dels seus projectes escènics en el nou format de pitchings a l’espai concebut per a aquesta finalitat. Una novetat d’enguany on els i les creadores han presentat les seves propostes davant de diferents perfils professionals del sector com ara productors, distribuïdors o programadors.

Una altra novetat ha estat que els speed meetings s’han dut a terme juntament amb la resta d’associacions professionals presents a la Llotja - l’AADPC, l’APCC, la TTP i ADGAE. Durant dos dies els nostres associats han donat a conèixer als programadors i programadores seleccionats quins són els projectes que estan desenvolupant per aconseguir futures propostes de col·laboració i/o contractació.