Què necessites trobar?

L'AADPC CELEBRA ELS 40 ANYS AMB DUES GRANS FESTES!!

Publicado el 08 de Septiembre de 2022

El dilluns 12 de setembre farem una CELEBRACIÓ INSTITUCIONAL que tindrà lloc al Teatre Romea a les 18 h. 

El diumenge 18 de setembre farem un DINAR D’ANIVERSARI amb els socis i sòcies de l’AADPC al restaurant del Teatre Lliure de Montjuïc.


D’una banda, el dilluns 12 de setembre farem un acte institucional al Teatre Romea, on presentarem el llibre dels 40 anys de l'AADPC, una publicació que conté imatges, entrevistes i reportatges sobre el passat, el present i el futur de l’entitat. Serà un esdeveniment variat, amb parlaments institucionals, música i humor amb The Feliuettes, la presentació del llibre dels 40 anys de l'AADPC a càrrec dels periodistes Manuel Pérez i Núria Cañamares i un pica-pica final amb brindis inclòs.

Per altra banda, el diumenge 18 de setembre farem un dinar d'aniversari amb els associats i associades de l'AADPC per celebrar les 4 dècades de l’entitat. Junts farem un dinar al restaurant del Teatre Lliure de Montjuïc, i a l'hora de les postres, bufarem plegats les espelmes dels 40 anys de l'Associació. Comptarem també amb l’actuació del grup Blues Trio format per l'actriu i cantant Queralt Albinyana al costat de Tota Blues a l'harmònica i del guitarrista Martín J. Merino. Serà una festa amb menjar, música i molt bon ambient. Per assistir-hi és imprescindible haver confirmat l'assistència.