Què necessites trobar?

L’AADPC CELEBRA LA DIADA DE SANT JORDI A LA RAMBLA DEL RAVAL

Publicado el 21 de Abril de 2022

Dissabte celebrarem la Diada de Sant Jordi en un estand ubicat la Rambla del Raval amb la resta d’entitats del barri. Hi serem tot el matí des de les 10 fins a les 14:30 h.

Després d'uns anys d'absència obligada (primer per obres i després, per la pandèmia), la Diada de Sant Jordi del Raval torna enguany a la seva ubicació tradicional, la Rambla del Raval, i l’AADPC hi serà present com a nova entitat del barri.

Més d'una cinquantena d'entitats, col·lectius i associacions del barri i els seus voltants mostraran dissabte tota la tasca que duen a terme. Des de les 10 fins les 20h, a la Rambla del Raval, els llibres i les roses no seran les úniques protagonistes de la jornada: el públic que ens visiti podrà adquirir peces i material artesanal fet pels usuaris, usuàries i integrants de les entitats participants i gaudir de diferents activitats com tallers, contacontes, presentacions de llibres, un punt de lectura infantil, dansa i actuacions musicals, entre d’altres.

Durant la jornada també es realitzarà una sessió de fotos a veïns i veïnes del barri amb les quals es crearà el vestuari de l'òpera comunitària "La Gata perduda", que s’estrenarà a l’octubre al Gran Teatre del Liceu.

Si veniu al Raval per Sant Jordi, veniu-nos a veure al nostre estand. Estarem molt contentes de poder-vos saludar personalment.


Descarrega't el Programa de Sant Jordi al Raval 2022