Què necessites trobar?

L’AADPC I L’ACET SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Publicado el 04 de Diciembre de 2017

El divendres, 1 de desembre del 2017, el President de l’AADPC, Àlex Casanovas, i la Presidenta de l’ACET, Sophie Kasser, han signat un protocol de col·laboració entre ambdues entitats, amb la voluntat d’afermar els vincles entre les associacions pel que fa al foment de la formació i la creació, així com la solidaritat en defensa dels professionals de les arts escèniques.

L’ACET és una entitat sense ànim de lucre que aplega la gran majoria de les escoles de teatre professionals de Catalunya. Per les escoles de l’ACET han passat la gran majoria dels professionals de l’escena catalana (teatre, cinema i televisió).

Les dues associacions consideren de gran rellevància establir línies de col·laboració que aportin un benefici comú i que permetin l’organització d’activitats formatives i professionals conjuntes. L’AADPC es referma en el reconeixement de les certificacions d’estudis de l’ACET i de cada escola que pertany a aquesta associació.

Al conveni que es va subscriure a la seu de l’AADPC es detallen també descomptes en cursos i seminaris, així com l’assessorament en qüestions relacionades amb l’àmbit professional i jurídico-laboral del sector de les arts escèniques i audiovisuals. La comunicació, intercanvi i difusió de tota mena d’informació referida als objectius i activitats d’ambdues entitats és també un dels punts acordats, així com la presència de l’ACET en la revista “Entreacte” que edita l’AADPC.