Què necessites trobar?

L’AADPC OBRE LA CONVOCATÒRIA D’ACTORS I ACTRIUS PER PRESENTAR-SE COM A CANDIDATS DE LA BLOOD RED CARPET 2018

Publicado el 21 de Junio de 2018

S’està preparant la 51a edició del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i l’AADPC, per quart any consecutiu, formarà part del Jurat de la Blood Red Carpet, un programa de promoció internacional del jove talent nacional on s’esculliran tres actors i tres actrius per la seva prometedora trajectòria. A més, es triaran tres realitzadors amb un curtmetratge o llargmetratge a la secció oficial del Festival, per sumar-se al grup dels escollits.

Els representants de l’AADPC que formen part del Jurat de la Blood Red Carpet escolliran, d’entre tots els associats, a 2 dels 6 guanyadors de l’edició del 2018.

És per això que us proposem que actualitzeu les vostres dades a la guia d’actors i us presenteu com a candidats per ser mereixedors d’aquest programa de promoció internacional.

Cerquem actors i actrius, d’entre 18 i 40 anys, amb experiència en l’àmbit cinematogràfic amb papers protagonistes i secundaris. Serà requisit indispensable tenir un nivell alt d’idiomes estrangers, sobretot, molt bon nivell d’anglès.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dilluns 9 de juliol de 2018 a les 23:59 h.

Descarregueu-vos les BASES DE PARTICIPACIÓ