Què necessites trobar?

L'AADPC S'ADHEREIX AL MANIFEST 'TAULA PER LA DEMOCRÀCIA'

Publicado el 27 de Septiembre de 2017

L’AADPC s’ha adherit a un manifest impulsat per entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana en el qual es defensa les institucions catalanes, els drets fonamentals i la democràcia.

La roda de premsa per presentar-lo es fa avui dimecres 27 de setembre a les 13:00h al Museu d’Història de Catalunya.

Hi esteu tots convidats.


MANIFEST

A Barcelona, el 27 de setembre del 2017, les entitats, els sindicats i les organitzacions de la societat civil catalana, reunides al Museu d’Història de Catalunya manifestem que:

1. Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

2. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint aquests dies per part del Govern i els organismes de l’Estat.

3. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica, ferma i continuada en defensa de les institucions i dels drets fonamentals.

4. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva, i, per això, instem les institucions europees i internacionals a vetllar perquè així sigui.

5. Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i ciutadanes, i reivindiquem el dret a decidir el futur polític del poble de Catalunya.

6. Ens comprometem a respondre de manera coordinada i continuada davant de qualsevol acció repressiva més i no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.


GRUP IMPULSOR

ACUP – ANC – CNJC - Comissions Obreres – CONFAVC – Fapac – LaFede - Òmnium Cultural – PIMEC – UFEC – UGT - Unió de Pagesos