Què necessites trobar?

L’AADPC S’ADHEREIX AL MOVIMENT ESTATAL DE ‘CONVOCA LA CULTURA’

Publicado el 11 de Agosto de 2020


Després dels diferents moviments associatius i socials sorgits en les últimes setmanes com a suport a la crisi que està patint el sector cultural, neix CONVOCA LA CULTURA, fruit de la unió de diferents professionals amb un objectiu comú. Aquest moviment pretén donar suport i donar visibilitat a totes les entitats, estructures i moviments que lluiten per la dignificació de la cultura, a través d'una demostració pública d'unitat sectorial.

Convoca la Cultura crida a la mobilització i a la organització, per realitzar una acció conjunta i massiva a nivell estatal el dia 5 D'OCTUBRE DE 2020 a les principals ciutats del territori.

Convoca la Cultura.
Perquè ha arribat el moment que la cultura es manifesti de manera conjunta i contundent.
Perquè a hores d'ara ja no importen gèneres, estils o sectors; davant la crisi actual es fan explícites les precàries condicions de totes les persones treballadores de la cultura i la seva inestabilitat. És moment de fer una demostració pública, sense deixar ningú enrere.

És moment de demostrar que la cultura no és un mer adorn i exigir un canvi de paradigma que passa per canviar, no només el sistema professional, també la prioritat que atorguem a la cultura com a societat. Per una política cultural que dignifiqui a un sector menyspreat i ara en perill d'extinció, per unes polítiques que dignifiquin la cultura: uneix-te.

Convoca la Cultura, a la cultura, per la cultura.

Adhesions a través d'aquest FORMULARI