Què necessites trobar?

L’AADPC SE SUMA A LA VAGA GENERAL DEL 8 MARÇ

Publicado el 06 de Marzo de 2018

L’AADPC se suma a la vaga general convocada pel proper dijous, 8 de març, coincidint amb el dia internacional de la dona. Es tracta d’una vaga de dones per denunciar les desigualtats de gènere. Està impulsada per les bases del moviment feminista i secundada per treballadores de diferents àmbits com ara la cultura, l’educació, la sanitat o el periodisme.

Des de l’AADPC, com a sindicat d’actors, actrius, directors i directores, som conscients que malgrat els passos que es van fent cap a la igualtat de drets, queda molta feina per fer. Per aquest motiu reivindiquem el treball professional de les dones amb igualtat de salaris i rebutgem les diferències salarials de gènere, les dificultats de conciliació familiar en el cas de les mares treballadores i la doble jornada laboral entre la feina professional i la de l’àmbit domèstic. Des de l’AADPC, en concret, treballem perquè les professionals d’aquest col·lectiu tinguin els mateixos drets laborals i les mateixes oportunitats que els seus companys i rebutgem qualsevol tipus de diferenciació salarial per les mateixes feines, de menysteniment per la condició de ser dona o d’abús per predominança masclista.

El lema d’aquesta vaga feminista és “Si nosaltres parem, s’atura el món” i es fa per visibilitzar l’impacte que les dones tenen en la societat. En conseqüència, la plantilla de l’AADPC, formada integrament per dones, el proper dia 8 de març s’atura i l’AADPC romandrà tancada. No hi haurà atenció a l’associat però per qualsevol consulta, podeu enviar un correu electrònic i l’endemà se us respondrà.

De la mateixa manera, des de l’AADPC recolzem la llibertat de les associades i els associats a sumar-se a la convocatòria de vaga. Per tant, si patiu alguna situació laboral adversa per aquesta decisió, des del departament jurídic se us oferirà tot el suport i assessorament necessari per afrontar-ho.

“SI NOSALTRES PAREM, S’ATURA EL MÓN”