Què necessites trobar?

L’AADPC TORNA AL CENTRE DE BARCELONA

Publicado el 14 de Octubre de 2021

A principis d’aquest mes d’octubre, la seu de AADPC s’ha traslladat al carrer Hospital núm. 34, en ple centre del Barcelona, al costat del Palau de la Virreina, del Teatre Romea i del Gran Teatre del Liceu. Un espai molt més natural per a la nostra entitat, envoltada de cultura i d’història de la ciutat.

El local, que encara estem adequant, aviat estarà obert a tots els socis i sòcies.

A peu de carrer hi ha un petit espai amb uns bancs encoixinats, on podrem atendre a les persones que per motius de mobilitat no puguin accedir al pis de dalt. També es pot usar com a sala d’espera o per fer-hi un cafè mentre la fem petar. D’aquí, unes escales flotants et porten al pis de dalt, que és la zona pròpiament de treball.

A l’Entresol, comptem amb una zona de treball per l’equip, un espai office, un bany i una altra sala annexa pensada perquè els socis i les sòcies pugueu venir a treballar, fer una reunió o utilitzar-la per fer connexions telemàtiques. Aquest espai, que té una capacitat màxima d’unes 10 persones assegudes, també farà la funció de sala de Juntes i d’espai de cursos de petit format.

Així que ja sabeu, si voleu venir-nos a veure, ens trobareu al carrer Hospital núm. 34, a l’alçada de la plaça Sant Agustí.

Ens agradarà molt tenir-vos entrant i sortint de la seu.

Us hi esperem!!