Què necessites trobar?

L'AADPC VA PARTICIPAR A LA PRESENTACIÓ DEL CENS D'ARTISTES A TERRASSA

Publicado el 15 de Marzo de 2022


El passat dissabte 12 de març el Teatre Alegria va acollir l’acte de presentació del Cens d’Artistes de Catalunya, una cita adreçada a totes les persones professionals que treballen al sector de les arts visuals, la música i les arts escèniques.

L’obertura de l’acte va ser a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i Margarida Troguet, vicepresidenta del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA). Ambdós van destacar perquè Terrassa ha estat la ciutat escollida per a presentar aquesta iniciativa cultural catalana.

L’Àlex Casanovas, com a president de l’AADPC, va participar en un debat sobre les oportunitats, les millores econòmiques i contractuals i la visibilitat que suposarà aquest nou cens pels artistes catalans.

Els ponents d’aquesta xerrada van ser Montserrat Moliner, presidenta de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya, Luís Rodríguez, president de l’Associació Catalana d’intèrprets i Música clàssica i Àlex Casanovas, president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.

L’acte va finalitzar amb un concert de jazz en directe a càrrec de Marta Sierra Trio.