Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''AMÈRICA'' AL TEATRE LLIURE DE GRÀCIA

Publicado el 08 de Octubre de 2018

Dilluns 22 d'octubre a les 20.00h
al Teatre Lliure de Gràcia
(Carrer del Montseny, 47, Barcelona)Els 70’ van ser anys de llibertat, de canvis, de promeses, de drogues, de rock i de sexe... però també van ser anys de soledat, de trencament i de por, sobretot pels joves que voltaven els 20 anys.

Tothom buscava desesperadament la seva cançó. La que cridaria al món el seu desig de canviar-ho tot. La que expressava la ràbia de totes les revoltes. La banda sonora d’un perillós viatge entre l’amor i la mort, mentre la multitud il•luminava el camí enlairant amunt els seus encenedors, convençuts que tenien raó i que el món, finalment, canviaria. Algun dia.

Però el món canvia?... La vida passa, els mites cauen, les llanternes dels mòbils són els nous encenedors, els noms de les drogues són els mateixos, no hi ha primaveres ni tardors... El món ha canviat però no en el sentit que aquella generació esperava mentre somiava. Perquè tot plegat és més aviat un cicle, i el cercle es tanca, i, com aquell qui diu, a hores d’ara, hem tornat a la casella de sortida. O això diu el meu pare.

AMÈRICA és una road-movie teatral on els personatges, JO i BABAR, dos joves absolutament oposats, s’acomiaden de la seva adolescència i descobreixen la força indestructible de l’amistat, mentre s'enfronten a la por de viure, per explicar els grans temes de la vida.

“L’Amérique”, de Serge Kribus, desmitifica, amb tendresa, tot el que representa el Maig del 68, i mostra la bipolaritat dels EE.UU d’Amèrica... El país de les meravelles, tan estimat com odiat al llarg de la seva història recent; que, per una altra banda, és tota la seva història. Deu ser per això que a l’obra es diu: “Amèrica, potser no està a Amèrica.”

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Marc Martinez, i tot el seu equip artístic.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Organitza:


Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: