Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''DINAMARCA'' A DAU AL SEC

Publicado el 26 de Junio de 2020

Dilluns 6 de juliol a les 20.00h
a Dau al Sec 
(Carrer de Salvà, 86, Barcelona)


Engeguem el 8è Cicle de Lectures Dramatitzades amb l’obra "Dinamarca" de Lluïsa Cunillé. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de la Fina Rius i el Pep Planas dirigits per l'Héctor Mellinas.


A la sala d’una casa no gaire endreçada, una mare de setanta-cinc anys rep de mans del seu fill de cinquanta anys una carta que el seu segon ex-marit (i també oncle del fill) li adreça des de l’asil en què es troba. Amb aquest detonant i a partir del fet d’abillar-se per anar-lo a veure, Lluïsa Cunillé escriu una paràfrasi de Hamlet per reflexionar sobre les tries que fem i amb les quals ens construïm com a individus avui, a la pretesa societat del benestar.

La sort de fer-ne una lectura és que ens permet de treballar sobre aquest argument d’una manera gens literal, des de les sensacions i la seva dramatització. Així que el poema visual per a una bicicleta que veureu, homenatge alhora a la llum de les cambres del pintor Vilhelm Hammershøi i a la cinètica de les màquines de l’escultor Jean Tinguely, no versa sinó sobre la capacitat que tenim, i que sovint no ens permetem, de deixar-nos traspassar, d’impregnar-nos dels altres, dels seus gestos. Al capdavall, de permetre que allò que ens envolta ens defineixi.

Què passa, però, quan hi renunciem? Quan la societat considera que ja no en formem part i l’esgotament és físicament exhaustiu com ho és també metafísicament? Quines són, aleshores, les nostres aportacions? Què és allò que ens manté vius encara? O, si volem ser més contundents, com ho és Cristina Peri Rossi: Mamá, ¿cuándo te vas a morir / para que yo pueda suicidarme tranquila?


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 

Per mesures de seguretat el programa de mà no te'l podrem donar imprès. Descarrega-te'l


Organitza:
Amb la col·laboració de:Amb el suport de: