Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''DO DE LLENGÜES'' AL TEATRE AKADÈMIA

Publicado el 25 de Junio de 2017

Dilluns 10 de juliol a les 20.00h
al Teatre Akadèmia 
(C/ Buenos Aires, 47. Barcelona)


Dues parelles casades se són infidels simultàniament. Leon, casat amb Sonja, s’embolica amb Jane, que està casada amb Peter, qui, al seu torn, té una història amb Sonja. Una infidelitat puntual i casual, fruit de l’avorriment i la baixa autoestima, que té repercussions profundes en les dues relacions.

D’altra banda, una psicòloga desapareix en una carretera deserta, alterada per la seva última pacient. El seu marit fa la denúncia. A mesura que l’obra avança, històries aparentment inconnexes es troben i es complementen.

Plantejat com un thriller psicològic, Do de llengües ens ofereix diferents perspectives d’una mateixa realitat i reflexiona sobre la felicitat, l’estabilitat, la fidelitat, les relacions de parella, i incideix sobretot en la manera com els nostres actes afecten els que ens envolten, i com un petit gest pot tenir grans conseqüències. En paraules del mateix Bovell, les rèpliques dels personatges són totes “crits d’ajut que no obtenen resposta”.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Alberto Díaz, i tot el seu equip artístic. Amb un diàleg distès, es pretén aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic.

Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.

EXHAURIDES LES LOCALITATS


Organitza:

Col·labora:

Amb el suport de: