Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''EL LLEIG'' A L'ESPAI LLIURE DE MONTJUÏC

Publicado el 11 de Diciembre de 2017

Dilluns 18 de desembre a les 20.00h
a l'Espai Lliure de Montjuïc
(Plaça Margarida Xirgu, 1. Barcelona)
El Senyor Lette, un enginyer de sistemes elèctrics de seguretat, realitza un horrible descobriment: tot sembla indicar que és indescriptiblement lleig. Per què ningú no li havia dit fins ara? Lette, pren la decisió de fer-se una intervenció quirúrgica, de la qual reneix amb el rostre ideal. Una cara irresistible acompanyada de fama i èxit. Però, i si tothom decidís fer el mateix?

El lleig, escrita per Marius von Mayenburg, va ser estrenada el 2007 i representada en més de trenta països arreu del món amb gran èxit, gràcies a la seva temàtica actual.

Segons el director de la lectura, Carlos Briones, "vivim en un segle on l’aparença és cada dia més important i els cànons de bellesa són més estrictes, però cada vegada és més fàcil tunejar-se. Fins a quin punt aquests canvis ens fan més feliços? Com ens influeixen interiorment i en la relació amb els altres? Potser seguim sent els nens i nenes acomplexats, però amagats sota les modificacions quirúrgiques. I qui diu canvis físics, diu de tarannà o de sentiments. Aquesta és la part més interessant del text, el qual posa de manifest aquestes qüestions, des de la part més evident i externa, la física."

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Carlos Briones, i tot el seu equip artístic. Aquest col·loqui serà conduït per la directora de la revista Entreacte, Carme Tierz. Amb un diàleg distès, es pretén aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Organitza:


Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: