Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''GABRIEL'' A LA NAU IVANOW

Publicado el 17 de Noviembre de 2017

Dilluns 27 de novembre a les 20.00h
a la Nau Ivanow
(Carrer d'Hondures, 28. Barcelona)


Gabriel contrau una malaltia mental que l’obliga durant set anys a passar la major part del temps adormit i fora del món a causa de la forta medicació, sense relacionar-se amb ningú i sense desig sexual. El sentiment de culpabilitat que provoca als seus pares aquesta situació fa que decideixin interrompre la medicació del seu fill i donar-li una oportunitat de viure despert. Tot es capgira quan en Gabriel deixa la medicació i celebra el seu aniversari. Però, el fet vertaderament insòlit de la història és l’arribada d’una abella reina al jardí que busca el lloc adequat per establir el seu eixam.

La gènesi d’aquest text comença quan la directora, Marta Gil, proposa a l’autor, Paco Zarzoso, escriure aquesta obra a partir d’un conte d’Anton Txèkhov, El pavelló número sis.

La tragicomedia Gabriel arriba conduïda per l’arcàngel d’un món en apocalipsis que demana a crits un canvi de rumb on l’abisme entre la riquesa i la pobresa extrema és cada vegada més gran.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb la directora de la peça, Marta Gil Polo, i tot el seu equip artístic. Aquest col·loqui serà conduït per la directora de la revista Entreacte, Carme Tierz. Amb un diàleg distès, es pretén aprofundir en les lectures amb la voluntat d’eliminar barreres entre creadors i públic.

Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.

CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Organitza:


Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: