Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''JÚLIA, LA FILLA DE JIM HAWKINS'' D'IGNASI RODA

Publicado el 19 de Noviembre de 2018

Dilluns 26 de novembre a les 20.00h
a la sala Dau al Sec
(Carrer Salvà, 86-88, Barcelona - VEURE MAPA)
L’illa del tresor de Robert L. Stevenson és un llibre que ha fascinat i fascinarà a totes les generacions, no tan sols pel que té d’aventura sinó perquè, per a Jim Hawkins el grumet que troba el plànol del tresor, es tracte d’un viatge iniciàtic, de la infància a l’adolescència, un viatge que tots, un dia o altre hem fet o faran els que ara són infants.

S’han fet moltes versions teatrals de la novel·la, però cap com aquesta Júlia, la filla de Jim Hawkins on la història s’explica uns quants anys després. Aquell grumet va créixer, es va casar i va tenir una filla, la Júlia a qui mai, mai ha explicat la seva aventura.

Ara la Júlia acompleix 10 anys, i l’atzar (o el destí?) la du a descobrir la història del seu pare i viure-la, encara que sigui en la seva imaginació, i això la fa créixer i fer el salt de la infantesa a l’adolescència. Tot plegat presentat en format d’un petit musical estrenat ara fa 23 anys.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en una xerrada amb el director de la peça, Ignasi Roda, i tot el seu equip artístic.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Organitza:


Amb la col·laboració de:

Amb el suport de: