Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''NEU'' A LA SALA VERSUS GLÒRIES

Publicado el 29 de Diciembre de 2020

Dimarts 12 de gener a les 19:30 h 
a la Sala Versus Glòries 
(Carrer Castillejos, 179, BCN) 

Obertura de portes a les 18.30h 


Comencem l'any amb l'última lectura del 8è Cicle de Lectures Dramatitzades, l’obra "Neu" de Bernat Muñoz. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de Maria Colom, Laura Porta i Thais Buforn, sota la direcció del mateix autor, Bernat Muñoz.


Neu és un cant a la vida, a la tolerància i a la comunicació, alguns dels valors que, malauradament, escassegen a la societat actual.

La Tea és una persona que, malgrat (o més ben dit gràcies) al seu autisme, traspassa les caretes que ens imposa la societat com a individus i ens obliguen a ser políticament correctes i a amagar les veritats, així com haver de matar al nen que portem dins.

Aquesta societat està representada pel personatge de l'Ada, germana de la Tea, intransigent, incapaç d'entendre la seva germana i el seu món interior i exterior; sobresaturada per la seva pròpia adultesa és incapaç de comportar-se com una nena ni per un segon i viu carregada d'unes autoimposades exigències i responsabilitats que li impedeixen un moment de respir i de gaudi.

Un tercer personatge, la Zoe, marca la intersecció d'aquets dos mons. L'adulta que sap ser nena i que és capaç de connectar amb el mon de la Tea.

La mort de la Neu, mare de la Tea i l’Ada, reuneix aquests tres personatges.


Entrada lliure - Aforament limitat
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 

Per mesures de seguretat el programa de mà no te'l podrem donar imprès. Descarrega-te'l


Organitza:Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: