Què necessites trobar?

LECTURA DRAMATITZADA ''QUAN ELS LLOPS UDOLEN'' A LA NAU IVANOW

Publicado el 10 de Diciembre de 2020

Dilluns 21 de desembre a les 19 h
a la Nau Ivanow 
(Carrer d'Hondures, 30, BCN)

Obertura de portes a les 18.00hContinuem el 8è Cicle de Lectures Dramatitzades amb l'última lectura de l'any, l’obra "Quan els llops udolen" d'Iñaki Garz. En aquesta ocasió comptarem amb la participació de Dani Arrebola, Anna Casas i Lluïsa Mallol, sota la direcció del mateix autor, Iñaki Garz.


Aquesta història és una reflexió sobre el món la interpretació. Obre un debat: en el món de l'era digital, del segle XXI, de la informació, quin sentit té el teatre? És entreteniment? És la veu de la injustícia? És un espai de reflexió? Amb tota seguretat passa el mateix en el món de l'escriptura dramàtica. En tot procés sempre sorgeix la maleïda pregunta: per a què escriure?

És també un homenatge als grans mestres del teatre i a tota aquesta gent anònima que ens va antecedir i que d'alguna manera amb la seva labor i dedicació han deixat els fonaments i la casa ben moblada perquè nosaltres puguem exercir la nostra professió. Una motivació ben justificada per a portar aquest projecte endavant.

No hem d'oblidar el context històric. En la meitat del segle XX, es parla de la decadència de la vella Europa i dels horrors que va suposar la 2a guerra mundial. Les seqüeles que va deixar tota aquesta barbàrie. “La guerra mai no s'acaba”, com diu un dels personatges.


Entrada lliure - Aforament limitat (20 places)
Per a una millor gestió de les entrades, imprescindible confirmació prèvia.


CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


El video d'aquesta lectura es penjarà al canal de youtube AADPC comunicació 

Per mesures de seguretat el programa de mà no te'l podrem donar imprès. Descarrega-te'l


Organitza:Amb la col·laboració de:


Amb el suport de: