Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE DIRECTORS/ES D'ESCENA QUE TINGUIN PROPOSTES DE TEXTOS PER AL IV CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES

Publicado el 20 de Enero de 2016

El termini per presentar propostes finalitza el divendres 19 de febrer


L’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, juntament amb la Fundación AISGE i la Fundació Romea fan pública la convocatòria per al quart cicle de lectures dramatitzades que tindrà lloc al llarg del 2016. Es duran a terme un total de quatre lectures adscrites en dues categories: dues seran d'obres escrites originàriament en català i dues d'autors internacionals, és a dir, originalment escrites en una altra llengua que no sigui el català. Les propostes poden ser d'obres clàssiques o contemporànies.

En una primera fase, la convocatòria s'obre perquè els directors/es d'escena aportin una proposta de lectura. Per a més informació, us podeu descarregar les BASES GENERALS.

El termini per presentar les propostes finalitza el divendres dia 19 de febrer. Cal que envieu el dossier que s’especifica a les bases generals i ompliu el FORMULARI.

Un cop rebuts tots els projectes, la comissió els avaluarà i es reunirà amb els directors preseleccionats. Així que s’hagin decidit els quatre directors definitius, s’elaborarà la programació i els directors començaran el procés de selecció dels actors que es presentin a la segona fase de la convocatòria. Aquesta no s’obrirà fins a finals del mes de febrer.

Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a bustia@aadpc.cat