Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES TEATRALS PER A LES JORNADES PRO DE SINGLOT FESTIVAL 2019

Publicado el 28 de Marzo de 2019


El TERRAT i TheProject obren la convocatòria de selecció de les propostes escèniques que es presentaran a les Jornades PRO en el marc de Singlot Festival 2019.

Amb aquest objectiu es convida als artistes, productors i creadors teatrals del Estat espanyol que desitgin participar en la 5a edició del Festival Singlot, a presentar els seus projectes abans del 5 de maig del 2019.

Las Jornades PRO de SINGLOT Festival, és una iniciativa que pretén reunir a programadors, exhibidors i creadors per debatre i compartir experiències, amb la finalitat que els projectes presentats trobin associats per a la producció, exhibició o distribució d’aquests.

Durant els dies 4 i 5 de juliol de 2019, es presentaran davant els professionals del sector, nacionals i internacionals, més de 14 propostes artístiques (seleccionades mitjançant la aquesta convocatòria) i una d’elles serà seleccionada pels assistents a les Jornades PRO per estrenar-se a la següent edició del festival.

Podran participar en la convocatòria, persones físiques, empreses, agrupacions i col·lectius professionals, que desenvolupin la seva activitat en la disciplina teatral.

FORMULARI I BASES DE LA CONVOCATÒRIA