Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE PROPOSTES PER A LA 10a MOSTRA DE TEATRE DEL C.P. LLEDONERS

Publicado el 04 de Julio de 2018


En el marc de les accions socials que duem a terme des de l’AADPC, un any més, demanem la col·laboració dels associats per representar algun espectacle a la 10a Mostra de Teatre del Centre Penitenciari Lledoners, que se celebrarà del 27 de setembre al 14 octubre del 2018.

Es necessiten vuit propostes d'una durada màxima d’1 hora i 30 minuts aproximadament, sense mitja part i que tracti qualsevol temàtica. Una vegada finalitza la representació es fa un petit col·loqui on participen els membres de la companyia i els interns del centre.

Per altra banda, per segon any consecutiu, l’organització proposa que es presenti també una companyia de teatre familiar (infantil) per tal que, un dels dies de la mostra, els interns puguin compartir amb els seus fills l’experiència de veure un espectacle teatral.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar el món de l’espectacle i les arts escèniques al col·lectiu d’interns del centre. Any rere any, es demostra que el teatre els aporta cultura, reflexió, concentració, llibertat, descobrir altres oficis i altres maneres d'ocupar el temps lliure. Per tant és una eina amb la qual poden adquirir coneixements estimuladors per desenvolupar nous interessos i d’aquesta manera, facilitar la seva reinserció.

Les activitats de la Mostra es duran a terme durant tres caps de setmana (els divendres, dissabtes i diumenges). Els horaris de les actuacions podran ser a les 11 del matí o a les 5 de la tarda, entrant un parell d'hores abans.

Els interessats haureu d'omplir aquest FORMULARI i enviar la vostra proposta abans del diumenge 2 de setembre a bustia@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu LLEDONERS.

Aquesta activitat tindrà una petita aportació per a la companyia en funció de la concessió d’una subvenció del 2018 per part de la Direcció General de Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. Per poder participar és imprescindible que el 60% dels components siguin membres de l’AADPC.


CP LLEDONERS
Carretera C-55 de Manresa a Solsona, Km 37
Sant Joan de Vilatorrada