Què necessites trobar?

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PARTICIPAR ALS SPEED-MEETINGS AMB PROGRAMADORS I PROGRAMADORES A FIRA TÀRREGA

Publicado el 24 de Julio de 2019


L’AADPC organitza de nou els speed-meetings entre socis i sòcies i programadors i programadores a Fira Tàrrega els dies 6 i 7 de setembre a la Llotja de Professionals

Enguany les trobades s’organitzaran conjuntament amb l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya ( APCC) i l’Associació de Teatre per a tots els Públics (TTP) i a causa dels canvis previstos en la distribució de l’espai de la Llotja hauran de tenir llocs als mateixos estands.

Les trobades tindran una durada de 5 minuts i tindran lloc en quatre franges divendres i dissabte, d’11:30 a 12h i de 12 a 12:30h.

Enguany la convocatòria per als programadors i programadores anirà a càrrec de Fira Tàrrega, i cada associació fa la convocatòria de companyies i artistes interessats/des en participar.

Els interessats heu d'omplir aquest FORMULARI amb la informació de la vostra companyia i els vostres espectacles, abans del 9 d’agost.

Per participar-hi també és imprescindible ACREDITAR-SE A FIRA TÀRREGA. Teniu un 50% de dte. per ser membres de l'AADPC.

Des de l’AADPC us confirmarem si teniu plaça per al speed-meeting el dia 30 d’agost. Per temes organitzatius (estarem a l’espera de la resposta de programadors/es) no ens és possible confirmar la participació abans.

L'objectiu d'aquesta activitat és facilitar que socis i sòcies puguin presentar els seus espectacles i projectes a programadors/es interessats en propostes de teatre, també a nivell internacional.

Després d'aquests primers 5 minuts els dos professionals poden posar-se d'acord per continuar la xerrada en un altre moment.