Què necessites trobar?

PARTICIPA ALS ''SPEED MEETINGS'' DE L’AADPC A FIRA TÀRREGA 2018

Publicado el 03 de Julio de 2018

Tens un projecte escènic per vendre? 
Vols explicar-lo a programadors? 
Vine a Fira Tàrrega amb l’AADPC i participa als Speed Meetings! 
Termini d'inscripció: 27 de juliol de 2018. 

Per cinquè any consecutiu, l’AADPC repetirà una de les activitats promocionals que ha tingut més èxit entre els nostres associats en les passades edicions de Fira Tàrrega, els Speed-Meetings amb programadors.


FUNCIONAMENT:

L'AADPC organitza, conjuntament amb Fira Tàrrega, unes trobades breus, de no més de 5 minuts de durada, on tindreu l’oportunitat de presentar el vostre projecte davant d'uns programadors escollits. Aquesta selecció prèvia es farà per tal que s’adeqüin els perfils dels programadors amb els projectes a vendre. Seguint les nostres indicacions, cada participant haurà de preparar una presentació professional del seu projecte de manera sintètica i breu.


QUAN:

Els Speed Meetings es faran el dissabte 8 de setembre d'11:30 a 13:30 hores a l'Auditori PRO de la Llotja de Professionals.


COM PARTICIPAR-HI:

Cal omplir el formulari d'inscripció de l'AADPC i el de sol·licitud d'acreditació de Fira Tàrrega abans del divendres 27 de juliol. Un cop inscrits en ambdós llocs us farem arribar la informació detallada per preparar la vostra participació. Recordeu que si ho feu abans del 16 d'agost, el preu de l'acreditació té un descompte addicional. Les places d’aquesta activitat són limitades i s’ompliran per estricte ordre d’inscripció.


Us animem a venir a Fira Tàrrega 2018 i participar en els Speed-Meetings per presentar el vostre projecte. Així mateix, us animem a assistir-hi, encara que no tingueu cap projecte per vendre, per fer contactes i impregnar-vos de les darreres tendències teatrals.

Si voleu més informació contacteu amb la Merche Rodríguez al telèfon 932.311.484 o bé escrivint a mrodriguez@aadpc.cat

MÉS INFORMACIÓ I PREUS DE L'ACREDITACIÓ DE FIRATÀRREGA 2018