Què necessites trobar?

PARTICIPA EN ELS SPEED MEETINGS ENTRE RESPONSABLES DE PROGRAMACIÓ I MEMBRES DE L’AADPC, ADGAE, APCC, PATEA I TTP A FIRA TÀRREGA

Publicado el 19 de Julio de 2022

Convocatòria per a membres de les associacions organitzadores

Les cinc associacions professionals amb conveni amb Fira Tàrrega –AADPC, ADGAE, APCC, PATEA i TTP– organitzem conjuntament, amb la complicitat de Fira Tàrrega, una sessió de Speed Meetings dins el marc de la Fira. Una activitat que té per objectiu que les persones i entitats associades puguin presentar els seus projectes a professionals de la programació d’àmbit internacional, estatal i català en una reunió ràpida de 5 minuts.

A través d'aquest FORMULARI, recopilarem la informació de qui vol participar, què vol presentar i amb quin perfil de programadors/es vol contactar per tal de després, amb les inscripcions que rebem de professionals de la programació, assignar les reunions que més encaixin entre ambdues sol·licituds.


INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Data i hora dels speed meetings: dissabte 10 de setembre de 2022 de 12:00 a 13:30 h.

Lloc: carpa exterior (davant la Llotja PRO)

Termini d'inscripció: 30 de juliol de 2022 (inclòs).

Les reunions assignades s'informaran el dia 6 de setembre. S'assignaran un màxim de 3 reunions per sol·licitud acceptada.

S'ha de ser membre d'alguna de les associacions organitzadores i estar acreditat a Fira Tàrrega 2022 per poder participar en els speed meetings.

Les reunions s'assignaran per ordre d'inscripció i fent un repartiment equitatiu entre els membres de totes les entitats organitzadores.

Es prioritzaran els socis i sòcies que no estiguin programats aquest any a la Fira.


ACREDITA'T A FIRA TÀRREGA