Què necessites trobar?

PARTICIPACIÓ DE L’AADPC AL SITGES FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE CATALUNYA

Publicado el 05 de Octubre de 2018

Un any més, l'AADPC participa al Festival de Sitges formant part del jurat de la Blood Red Carpet i col·laborant amb la organització del Festival en un seguit d’activitats professionals. A més els associats de l'AADPC es podran beneficiar d'un descompte en les entrades del festival.


DESCOMPTES PER A ASSOCIATS

L’AADPC ha renovat el conveni de col·laboració amb el SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, pel qual els associats de l'AADPC tindran dret a un 20% de descompte en la compra d'entrades del Festival. Aquestes entrades s’hauran d’adquirir a taquilles, presentant el carnet de l'AADPC.


L’AADPC FORMARÀ PART DEL JURAT DE LA BLOOD RED CARPET

Per altra banda, per quart any consecutiu, l’Associació tornarà a formar part del jurat de la Blood Red Carpet, un programa de promoció internacional del jove talent d’actors i directors novells on s’esculliran tres actors i tres actrius per la seva prometedora trajectòria, així com també tres realitzadors amb un curtmetratge o llargmetratge a la secció oficial del Festival, per sumar-se al grup dels escollits.

El jurat està integrat per l’Acadèmia del Cinema Català, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Televisió de Catalunya i professionals del sector. Rosa Andreu i Amàlia Sancho són els membres de la junta de l'AADPC que formen part d'aquest jurat.

Com a protagonistes de la Red Blood Carpet, presentats enguany per part de l’AADPC, són la Georgina Amorós i el Sergi Cervera.


ACTIVITATS PROFESSIONALS AMB INVITACIONS PER ALS ASSOCIATS

Trobada amb Nicolas Cage
Diumenge 7 d'octubre a les 16.00h
CARPA NORAY (Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions
Presentació de la Casting Society of America amb Nancy Bishop entre altres: Act locally, think globally.
Dijous 11 d'octubre a les 11.00h
a l'espai INDUSTRY HUB (Hall de l'Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions
Trobada amb Ed Harris

Divendres 12 d'octubre a les 16.00h
CARPA NORAY (Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions

+ INFORMACIÓ