Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA: ATUR I JUBILACIÓ EN RÈGIM D’ARTISTES, DE LA SOL·LICITUD A LA COMPAGINACIÓ AMB FEINES PUNTUALS

Publicado el 27 de Septiembre de 2021

PÍNDOLA FORMATIVA 


DIA: Dimecres 6 d’octubre de 2021 

HORA: de 10 a 12h 

LLOC: Seu de la SGAE. Passeig Colom, 6, BCN 

També es podrà seguir a través del canal Youtube de l’APCC 


PREU: Sessió gratuïta per a socis i sòcies 


INSCRIU-TE 

Com podem gestionar la nostra jubilació si estem donats d’alta a la Seguretat Social en el Règim d’Artistes? I sobretot, com podem compaginar el cobrament de la pensió de jubilació amb treballs puntuals remunerats? I en cas que estigui cobrant l’atur? Com puc compaginar la prestació d’atur amb treballs puntuals remunerats? Sovint els i les artistes es troben a l’atur o cobren la seva jubilació però aconsegueixen feines puntuals o temporals interessants i a les quals no volen renunciar. Per resoldre aquests dubtes des de les associacions de professionals de les arts escèniques organitzem una píndola formativa el pròxim 6 d’octubre amb les advocades laboralistes Ana Airas i Andrea Leunda.

La sessió és oberta i gratuïta per a les persones associades a les entitats organitzadores: Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), Associació de Companyies Professionals d'Arts Escèniques per a Tots els Públics (TTP), Associació de Professionals de Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AAPDC), i Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC).

Cal inscriure’s i detallar si voleu assistir presencialment a la xerrada a la seu de la SGAE a Barcelona o si la seguireu online a través del canal Youtube de l’APCC.


Ponents: Ana Airas i Andrea Leunda, advocades de l'àrea legal AADPC. Andreu Leunda també assessora a l’APCC i a l’APdC.


Desenvolupament de la sessió:

10:00 h – Benvinguda

10:10 h – Atur per artistes

10:30 h – Jubilació per artistes

11:00 h – Compaginació de jubilació i atur amb contractes de treball

11:30 h – Preguntes de les persones assistents