Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA: COM VALORAR ECONÒMICAMENT LES RETRANSMISSIONS EN STREAMING?

Publicado el 11 de Febrero de 2021

PÍNDOLA FORMATIVA EN LÍNIA


DIA: 17 de febrer

HORARI: de 10 a 12 h

PREU: Activitat exclusiva i gratuïta per a socis

PONENT: Cristina Calvet,
advocada responsable de l'Àrea Jurídica i Laboral de l'AADPC

INSCRIPCIONS 

El proper dimecres 17 de febrer a les 10 h farem una nova píndola formativa en línia amb la Cristina Calvet on parlarem de com calcular els catxets i els drets d’imatge de les retransmissions d’espectacles en streaming, tant per obres retransmeses en directe com les ja enregistrades i disponibles a internet.

Una de les conseqüències de la situació que la COVID ha generat és una forta crisi de les arts en viu. Les mesures dificulten l’assistència del públic i limiten els aforaments, i és per això que les productores, companyies i les pròpies sales investiguen noves maneres per fer arribar les arts en viu a casa de qui abans hi assistia presencialment. Per això parlarem de drets d’imatge i les diferents variacions del salari catxet en l’adaptació d’un espectacle ja creat per fer-lo via streaming, però també de l’emissió d’una funció ja gravada o la preparació d’un espectacle per exhibir-lo directament en format online. Durant la segona part de la sessió podrem escoltar el testimoni de casos reals, que compartiran les seves experiències i la seva valoració del procés.


PONENT :

Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea Legal de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), entre d’altres.