Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA: DRETS D'IMATGE I D'AUTOR EN FOTOGRAFIES I VÍDEOS D'ESPECTACLES D'ARTS ESCÈNIQUES. NORMATIVA I BONES PRAXIS.

Publicado el 30 de Noviembre de 2021

PÍNDOLA FORMATIVA 


DIA: Dijous 9 de desembre de 2021 

HORA: de 10 a 12h 

LLOC: Zoom 

PREU: Sessió gratuïta per a socis i sòcies


INSCRIU-TE 


En algun moment de la vida d’un espectacle es fan servir imatges, fotografies o vídeo de la producció, tant de cara a la difusió, a través de premsa, web i xarxes socials, com en els dossiers i informació que s’envien als responsables de programació.

Aquesta formació, que es farà online, s’endinsa en la relació artista-fotògraf. Quins tipus d’acords i contractes es pot trobar una companyia que encarrega imatges per difondre seu espectacle? Quines limitacions d’ús té aquest material? Quina durada han de tenir els acords? Quin paper hi juguen els drets d’imatge de les artistes que hi apareixen i quin la companyia com a propietària de l’espectacle? Necessitem que el públic que aparegui als nostres vídeos i fotografies signi una cessió de drets d’imatge?

Ponents: Víctor Blasco, advocat especialista en drets d’autor i d’imatge; Marta Garcia Cardellach, fotògrafa especialitzada en arts escèniques i circ.

 Desenvolupament de la sessió: 

10h – Benvinguda 

10h10 – Víctor Blasco: marc legal i exemples d’aplicació

11.00h – Marta Garcia Cardellach: casos pràctics

11h30 –Preguntes de les persones assistents 

Píndola formativa organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC i oberta a les persones associades.