Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA: NOCIONS SOBRE DRETS AUDIOVISUALS EN LES ARTS ESCÈNIQUES

Publicado el 12 de Junio de 2020

PÍNDOLA FORMATIVA ONLINE 


DIA: 17 de juny 

HORA: de 10:00 a 11:30h 

PREU: gratuït per a socis i sòcies 

PLATAFORMA: Zoom 


INSCRIPCIONS (places limitades) 


Les places es confirmaran el dia 16/06/20 

El període de confinament arran del COVID-19 ha provocat un increment exponencial de l’ús de les xarxes socials i mitjans audiovisuals per part de les arts escèniques. Aquesta situació ens està plantejant molt dubtes sobre els nostres drets com a creadors/es, intèrprets i gestors/es de projectes de teatre, dansa i circ a l’hora d’explotar els nostres espectacles o bé quan se’ns encarreguen projectes per a la seva difusió a les pantalles. Per tal de resoldre aquests dubtes, dimecres 17 de juny organitzem una píndola formativa amb l’advocat especialista en propietat intel·lectual Raúl Marín.


CONTINGUT

La píndola començarà amb una breu introducció en drets de propietat intel·lectual i drets d’imatge i la seva aplicació a l’àmbit de les arts escèniques. Tot seguit s’analitzaran a nivell pràctic els supòsits en què els espectacles s’enregistren per a la seva posterior emissió en canals de televisió, plataformes digitals, xarxes socials, etc.


MATERIAL DE LA SESSIÓ

En el correu d’inscripció us enviarem la presentació que utilitzarà el ponent perquè pugueu seguir més fàcilment la formació. No gravarem aquesta sessió.


PONENT

Raúl Marín
Mànager d’artistes, creadors/es i empreses culturals, és advocat especialista propietat intel·lectual, amb vint anys d’experiència en aquest àmbit. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona en drets d’autor i marques; també és expert en branding i màrqueting cultural. És director de l’agència creatiBEty. Trobareu més informació a www.raulmarin.com i www.creatibety.com