Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA SOBRE COM APLICAR LA NOVA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

Publicado el 23 de Octubre de 2018

PÍNDOLA FORMATIVA

DATA: dimarts 30 d'octubre
HORARI:
de 16 h a 20 h
LLOC:
Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20)

Sessió gratuïta per associats!
5€ la resta d'assistents

INSCRIPCIONS FINS AL 28/10

El passat mes de maig (2018) va entrar en vigor el RGPD (Reglament General de Protecció de Dades), que tots i totes coneixem com a Nova Llei de Protecció de Dades. Durant una setmana, el correu electrònic dels i les europees es va inundar de missatges on s'avisava de la seva arribada i se'ns demanava validar, a mode de consentiment de cessió de les nostres dades, la subscripció a desenes de newsletters diferents. Però, en què consisteix la nova llei? Com afecta a les entitats culturals i als artistes? L’hem aplicada correctament?

Per solucionar aquests dubtes d'un manera pràctica les associacions de professionals de les arts escèniques (AADPC, AdPC, APCC, TTP) juntament amb l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya hem organitzat la sessió "Tot allò que hauries de saber sobre el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) per a implantar-lo correctament".

A través d'una sessió pràctica amb Víctor Roselló, advocat especialitzat en noves tecnologies, es donaran les eines necessàries perquè qui vulgui/ hagi d’implantar el RGPD ho pugui fer d’una manera autònoma i amb total seguretat.


Sobre Víctor Roselló

Advocat especialitzat en assessorament en matèria de protecció de dades des de 2003. Assessora tant a empreses en la correcta aplicació de la llei, com a particulars a qui s'ha vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals.