Què necessites trobar?

PÍNDOLA FORMATIVA SOBRE FORMES JURÍDIQUES A LES ARTS ESCÈNIQUES

Publicado el 05 de Junio de 2018

Quin tipus d’entitat jurídica és més útil per al meu projecte d’arts escèniques? Quan m’interessa ser autònom? Casuística i exemples concrets.

PÍNDOLA FORMATIVA


Data:
dilluns 18 de juny de 2018
Hora:
de 11.00 a 13.30 h
Lloc:
Seu de la SGAE
(Passeig Colom núm. 6, BCN )


Places limitades!

INSCRIPCIONS


Coneixes les societats que es constitueixen amb més freqüència en el sector de les arts en viu? Quina és la diferència entre l’Associació i la Fundació o entre la Societat Cooperativa de serveis i la de treball? Quina et convé més? D’altra banda, què implica ser autònom en les arts escèniques? Què és un fals autònom?

Si vols resoldre aquests dubtes, el proper dilluns 18 de juny l'AADPC, l’APdC, l'APCC i la TTP t’oferim una sessió formativa que et pot interessar si treballes en el sector de les arts en viu, sigui quina sigui la teva disciplina (circ, dansa, interpretació actoral, coreografia,...).

La sessió s’estructura en dues parts. En la primera la Cristina Calvet, advocada de l’AADPC especialitzada en dret laboral i Drets de la Propietat Intel·lectual, ambdós aplicats en el sector cultural i de les arts en viu; abordarà tot allò que has de saber si t’estàs plantejant constituir una societat. I en la segona, Andrea Leunda, advocada especialitzada en Dret Laboral en el sector de la creació en viu, abordarà la figura dels autònoms, els falsos autònoms i casuístiques concretes per a cadascun dels sectors dintre de les arts en viu.

Al llarg de la sessió es donaran consells pràctics i es resoldran dubtes concrets.


PONENTS

Cristina Calvet

Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’ Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé habitualment com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Andrea Leunda

Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant de Jutjats i Tribunals.


Sessió gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. 5 euros per a la resta d'assistents.


Organitzen:Amb la col·laboració de: