Què necessites trobar?

PRESENTACIÓ DE L’AADPC ALS RECENTS GRADUATS DE LES ESCOLES D’INTERPRETACIÓ

Publicado el 13 de Junio de 2018

El passat dilluns, dia 11 de juny, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va organitzar l’acte anual de “Benvinguda a la Professió” per a tots els alumnes que enguany han finalitzat els seus estudis a les escoles Actua studio, Aula Municipal de Teatre de Lleida, Col·legi del Teatre de Barcelona, El Timbal, Eòlia, ESART, Institut del teatre, Nancy Tuñón i Plató de cinema.

Una trentena de recent graduats van acompanyar-nos en aquest acte que té com a finalitat explicar-los l’activitat que es duu a terme des de l’Associació i la importància de pertànyer a un col·lectiu organitzat que defensa els seus drets i els ofereix uns serveis específics adreçats als professionals de les arts escèniques i audiovisuals. Se'ls va presentar l’AADPC com a entitat que pot guiar-los en els seus primers passos dins el sector.

Els representants de l’AADPC, Esther Bartomeu (Vicepresidenta), Rosa Andreu (Secretària General) i Carlos Briones (Adjunt de Cultura) els van explicar en profunditat els serveis que els ofereix l’Associació i les accions que s’emprenen des d’aquesta.

Un cop finalitzat l’acte de la Benvinguda a la Professió es va convidar a tots els graduats a gaudir de la Festa de la Professió amb els associats de l’AADPC.