Què necessites trobar?

PRIMERA TROBADA INFORMAL SINDICAL 2021: LA PUBLICITAT

Publicado el 17 de Febrero de 2021

Trobada informal en línia, via Zoom
DIA: dijous 4 de març de 2021
HORARI: de 10 a 12 h

Amb la participació de: 
Cristina Calvet, advocada responsable de l'Àrea Jurídica i Laboral de l'AADPC
Andrea Leunda, advocada laboralista de l’AADPC
Jaume Costa, representant sindical de l'AADPC

INSCRIPCIONS

La secretaria sindical de l'AADPC ens complau proposant-vos una trobada informal per parlar de les feines de publicitat que feu com a actrius i actors, de cara a poder fer un diagnòstic precís de la realitat actual, posant sobre la taula les dificultats o incidències que es presenten més habitualment, així com debatre amb vosaltres possibles solucions per intentar abordar les millores necessàries amb tot el sector implicat.

Tanmateix, i mentre no s'aconsegueixi regular un conveni propi per a aquesta activitat, us recordem que les taules salarials mínimes aplicables en Publicitat estan reflectides en el Conveni Audiovisual Estatal, en l'apartat Obres Audiovisuals de Publicitat.

A aquesta trobada assistiràn l’Andrea Leunda, advocada laboralista de l’AADPC, Jaume Costa, representant sindical de l'AADPC i la Cristina Calvet, advocada responsable de l'Àrea legal de l'AADPC.

La reunió, que tindrà lloc el dia 4 de març de 2021 de 10 a 12 h, serà telemàtica i oportunament us farem arribar l'enllaç via Zoom.


Participants:

Andrea Leunda, advocada laboralista de l’àrea legal de l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral i en arts escèniques entra a formar part de l’entitat l’any 2015. Assessora a l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya i imparteix xerrades i formacions dirigides als i les treballadores de les arts escèniques i de la cultura.
Jaume Costa, actor de Teatre i Doblatge i professor d'Interpretació i Doblatge. Membre de consell i junta de l'AADPC des de 2011. Com a integrant de la secretaria sindical ha intervingut en la negociació i revisió de convenis i millores salarials en els àmbits del teatre, el doblatge i la televisió, va participar en les ponències sobre la llei de Cinema al Parlament de Catalunya i va coordinar la comissió encarregada de publicar el Manifest pel Doblatge en Català. Des de juny de 2012 és el representant sindical de l'AADPC.
Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea Legal de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), entre d’altres.