Què necessites trobar?

PROMOCIÓ D'ESTIU 2019 :: ASSOCIA'T ARA I GAUDEIX D'UN BON DESCOMPTE

Publicado el 26 de Julio de 2019

Si et dediques a la interpretació, el doblatge, la televisió, el cinema i/o la direcció i encara no gaudeixes dels avantatges de formar part de l’AADPC, aprofita aquesta oportunitat que t’oferim: estalvia't la inscripció i la quota de setembre-octubre!

Si coneixes algú a qui li pugui interessar, ajuda’ns a fer-ne difusió!


Des de l’AADPC, t’ajudem a créixer com a professional:

- Tenim un departament jurídic que t’assessorarà gratuïtament sobre la teva feina, contractacions i els teus drets.

- Disposem d’una guia d’actors i actrius molt usada pels directors/ directores de càsting que et donarà visibilitat

- Organitzem cicles de lectures dramatitzades perquè els directors i directores escèniques presentin propostes i propiciar així la possibilitat de ser programades en sales d’exhibició.

- Programem línies de formació continuada per a la millora professional.

- Oferim assessorament tècnic de projectes escènics des de la seva planificació, passant per conceptes econòmics com la sol·licitud de subvencions o l’elaboració de pressupostos, com també temes legals referents a la contractació, els drets, les formes jurídiques existents, etcètera.

- Convoquem anualment audicions al TNC, exclusives per als membres de l’AADPC, per incloure’ls al seu arxiu de professionals.

- L’Entreacte és la revista d’Arts Escèniques i Audiovisuals que edita trimestralment l’AADPC per donar veu als nostres professionals.

- A la cartellera del nostre web podràs promocionar els teus espectacles programats.

- Apropem les arts escèniques a alguns centres penitenciaris amb espectacles de les persones sòcies per apropar la cultura als i les internes i potenciar l’interès en les arts escèniques.

- Organitzem també tot tipus d’activitats culturals com ara xerrades, taules rodones, trobades i celebracions per compartir experiències i punts de vista entre els i les professionals del sector.


A més, amb el carnet de l’AADPC podràs gaudir de descomptes en teatres, fires i festivals, sales d’assaig, formació, serveis fotogràfics i de vídeo i en l’àmbit de la salut, etcètera. Consulta’ls tots!


L’Associació també vetlla per aconseguir unes condicions laborals dignes, polítiques culturals adequades i l’increment de la visibilitat del sector.


Entre tots i totes podem fer créixer i millorar el nostre col·lectiu! T’hi uneixes?

SÍ VULL!