Què necessites trobar?

''RELLEU A LA GERÈNCIA DE L’AADPC'' (ARTÍCLE DE LA REVISTA ENTREACTE)

Publicado el 21 de Junio de 2019

Canvis a l’estructura de l’Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya. La gerent de l’AADPC, Tumani León, es jubila. La nova gerent serà Teresa Iglesias, fins ara vinculada a l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya - APGCC.

La Tumani va arribar a l’associació fa 28 anys, gràcies a un anunci a El Periódico en el qual l’AADPC, que en aquella època començava prendre rellevància, buscava algú per ocupar-se de la gerència. En aquell moment, explica ella mateixa a la carta de comiat, “estava treballant en un concessionari Opel, però sentia que havia tocat sostre i necessitava un canvi”.

També la Teresa Iglesias, la nova gerent que ja treballa en el càrrec, considera que “petits o grans, els canvis sempre representen un repte i et confronten amb les teves pors i, curiosament, els teus anhels i, potser, desitjos”. De fet, fa 14 anys que, com explica ella mateixa en una carta de presentació, va passar d’un sector professional a un altre: de les biblioteques i centres de documentació internacionals a la distribució, gestió i producció de companyies professionals catalanes de teatre i circ des de l’aventura de l’emprenedoria amb La Centraleta. Ara, després d’una temporada a l’APGCC, on ha pogut conèixer un altre angle de la cultura, entra a formar part de la gran família de l’AADPC.