Què necessites trobar?

NOUS DESCOMPTES PER ALS ASSOCIATS DE L'AADPC EN ELS TEATRES D'ADETCA

Publicado el 23 de Septiembre de 2015

Els presidents d'ambdues entitats, Àlex Casanovas (AADPC) i Xavier Marcé (ADETCA), durant la signatura del conveni a la seu de l'AADPC, ubicada a Fabra i Coats. 


El dilluns 21 de setembre es va signar un conveni de col·laboració entre l'Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) on s'acorden les condicions avantatjoses per als associats de l'AADPC a l'hora d'accedir a les sales que pertanyen a ADETCA. 

A partir d'ara, els associats podran gaudir de dues entrades amb un descompte del 50% (una per al titular del carnet i l'altra per a l'acompanyant) qualsevol dia de la setmana, adquirint l’entrada el mateix dia a les taquilles del teatre i subjecte a la disponibilitat de localitatsAquestes entrades podran reservar-se anticipadament en el cas que el teatre tingui operatiu aquest servei.

Els DIMECRES, el titular del carnet tindrà un preu especial d'un màxim de 10 €*

A més, els teatres que ho considerin oportú podran crear ofertes específiques per als associats de l’AADPC i oferir preus especials en funcions prèvies a l’estrena d’un espectacle. Us informarem d’aquestes ofertes tant bon punt se’ns comuniquin.

Per altra banda, us recordem que el carnet de l’AADPC és personal i intransferible. Per tant, només es podrà beneficiar d’aquests descomptes el titular del carnet, amb o sense acompanyant. Us demanem que en feu un bon ús.


*Sotmès a excepcionalitats que seran notificades oportunament a l’AADPC en funció de possibles acords restrictius amb companyies foranes que, per raons contractuals no acceptin aquestes condicions