Què necessites trobar?

SORTEIG D'INVITACIONS PER ASSISTIR A LES ACTIVITATS PROFESSIONALS DEL FESTIVAL DE CINEMA FANTÀSTIC DE SITGES

Publicado el 02 de Octubre de 2018

En el marc del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya s’han organitzat un seguit d’activitats a l’Hotel Melià Sitges per facilitar les cooperacions entre els professionals del sector. L'AADPC col·labora amb la organització del Festival i per aquest motiu disposem d'invitacions per assistir a tres d'aquestes activitats: la presentació de la Casting Society of America amb la Nancy Bishop i dues sessions amb actors convidats VIP del Festival, Nicolas Cage i Ed Harris.

Les invitacions s'assignaran per sorteig. Per tant, els interessats en assistir-hi cal que ompliu aquest FORMULARI abans del dijous 4 d’octubre a les 15 h. A partir d'aquell moment tancarem els llistats i sortejarem les invitacions entre tots els associats inscrits.  Al llarg d'aquella mateixa tarda, els afortunats rebreu un correu electrònic amb la confirmació de plaça.

Per motius de demanda, us preguem màxim compromís d’assistència. Si us apunteu al llistat i us toca, és importantíssim que vingueu. No poden quedar seients buits a la sala.

Trobada amb Nicolas Cage *

Diumenge 7 d'octubre a les 16.00h 
CARPA NORAY (Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions


Als primers anys de la seva carrera va destacar en films com Birdy (1984), Arizona Baby (1987) o Cor salvatge (1990), i el 1996 va rebre l'Oscar per Leaving Las Vegas (1995). Posteriorment, va esdevenir un rostre destacat del gènere d'acció gràcies a La Roca (1996) i Cara a cara (1997). L'any 2002 va realitzar el seu debut a la direcció amb Sonny, i va protagonitzar Adaptation (El lladre d’orquídies), que li va valer la segona nominació a l'Oscar. En anys recents, i gràcies a cintes com El tinent corrupte (2008), Kick-Ass (2010), Fúria cega (2011) o Mandy (2018), ha perfeccionat un registre desaforat que li ha valgut l'estatus d'icona singular.

Presentació de la Casting Society of America amb Nancy Bishop entre altres: Act locally, think globally.

Dijous 11 d'octubre a les 11.00h
a l'espai INDUSTRY HUB (Hall de l'Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions


Conversa entre directors de càsting amb experiència internacional, que compartiran el seu coneixement sobre aquest sector, discutiran estratègies per potenciar una carrera interpretativa i consells per a que directors i productors puguin aconseguir el millor càsting segons la zona on treballin.

Amb Nancy Bishop, Sarah Trevis, Manuel Puro i Leo Davis, directors de càsting de la Casting Society of America.

Trobada amb Ed Harris *

Divendres 12 d'octubre a les 16.00h
CARPA NORAY (Hotel Meliá Sitges)
Disposem de 30 invitacions


Al llarg de quatre dècades, ha amassat una trajectòria destacada tant al teatre com al cinema, sent nominat a l’Oscar en quatre ocasions, per Apol·lo 13 (1995), El show de Truman (1998), Pollock (2000), pel·lícula que va suposar el seu debut a la direcció, i Les hores (2002). La seva filmografia també inclou títols com Abyss (1989), La roca (1996), Una ment meravellosa (2001), Una història de violència (2005), Snowpiercer (2013) i Madre! (2017). L’any 2008 va dirigir el seu segon film, el western Appaloosa. Recentment, ha recollit grans elogis per la seva interpretació a la sèrie d’HBO Westworld (2016).


*Nota: A les trobades amb els convidats VIP està terminantment prohibit fer fotos i/o videos.


Organitza:Amb la col·laboració de:


Amb el patrocini de: