Què necessites trobar?

ARRENCA LA 11A MOSTRA DE TEATRE DEL C.P. LLEDONERS

Publicado el 25 de Septiembre de 2019

Per onzè any consecutiu, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya participa a la Mostra de Teatre al Centre Penitenciari de Lledoners (St. Joan de Vilatorrada) que enguany arriba a la seva 11a edició.

El proper 26 de setembre, l’Alex Casanovas i Rosa Andreu, President i Secretària General de l’AADPC respectivament, seran els encarregats d’inaugurar aquesta mostra teatral en la que, a partir del 27 de setembre fins al 13 d’octubre, els associats de l'AADPC representaran catorze espectacles diferents, acostant així el teatre i la cultura als interns del centre.

Un any més,  els interns tindran l’oportunitat de veure un ventall d’espectacles de gèneres diversos com comèdies, drames socials, recitals de poesia, cabaret, monòlegs o teatre de l’absurd entre altres. L’excepcionalitat del moment fa que molts d'aquest espectacles parlin de la memòria històrica i llibertats.

El 6 d’octubre a la tarda, els interns estaran acompanyats dels seus fills i familiars per compartir l’experiència d’assistir junts i gaudir de l'espectacle “La Bruixa del Jazz”, una obra de teatre per a tots els públics de la Cia. En Clau de Clown. Els nens i nenes coneixeran la història del jazz, un estil musical molt lligat a l’expressió íntima de la persona. Aquesta acció, que es va iniciar dos anys amb gran èxit, promou viure l'experiència familiar d'anar al teatre, amb tota naturalitat, com qualsevol altra família amb fills petits un diumenge a la tarda.

L’acció social de l’AADPC al Centre Penitenciari de Lledoners s’inicià fa 11 anys, gràcies a la voluntat d’ambdues entitats de col·laborar estretament en la millora de la vida cultural dels interns. El principal problema dels reclusos, una vegada surten en llibertat, és com gestionen el seu lleure d’una manera sana i legal. Per això des del centre, i amb la col·laboració de l’AADPC, s’intenta que coneguin altres maneres de gestionar el seu temps lliure, i que a través del teatre reflexionin sobre situacions fictícies diferents de les seves realitats.


PROGRAMACIÓ DE LA 11a MOSTRA DE TEATRE DEL CP LLEDONERS

Membres de l'AADPC     
Obra
Dia
Jaume Nadal
Manel Solàs
Enric Cervera
Triste, triste, tristísimo27 de setembre
Laia Alsina
Laura Pau
Míriam Escurriola
Akelarre27 de setembre
Sònia Guimerà
Jep Barceló
Tribut a Cohen28 de setembre
Edu Gibert
José María Barón
Porta oberta28 de setembre
Laura CalvetQui ets tu?29 de setembre
Pepa LavillaEstimar sense morir29 de setembre
Roser Saló
Ariadna van der Pool
Juan Carlos González
Esther Viladecás
Diego Dechâteau
Víctor Abreu
Cuadros de amor y humor04 d'octubre
Albert López Vivancos
Estanis Aboal
Terra humida05 d'octubre
Imma ColomerLa màgia d'en Calders06 d'octubre
Elena CodóLa bruixa del jazz
espectacle famíliar amb fills
06 d'octubre
Arnau Marín
Joana Martí
El cowboy de la triste figura11 d'octubre
Xavier Tor
Manel Solàs
Príncipe azul12 d'octubre
Jordi Gràcia
Carles Goñi
Protesta13 d'octubre
Marta Fiol
Marta Rossell
La niña no quiere13 d'octubre