Què necessites trobar?

TROBADA INFORMATIVA: QUÈ IMPLICA FORMAR PART DE LA JUNTA DE L’AADPC?

Publicado el 23 de Septiembre de 2021

Divendres 01/10/2022, de 10.30 h a 12.30 h via Zoom


Si has pensat alguna vegada en formar part de la Junta de l’AADPC i tens ganes d’implicar-te però tens dubtes, vine a la sessió informativa del proper 1 d’octubre en format online.

La Junta Directiva és l’òrgan de representació d’una associació i la seva funció és vetllar pel compliment dels acords establerts en els Estatuts per l’Assemblea, així com definir la planificació estratègica de l’entitat juntament amb la representació institucional i, en el cas de l’AADPC, la funció d’organització sindical, entre altres.

El passat mes de juny va finalitzar la legislatura actual, iniciada al 2017, i és el moment de fer eleccions per a triar la composició de la propera Junta.

El proper divendres 1 d’octubre explicarem què implica i en què consisteix formar part de la Junta en una xerrada informal via zoom i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

Si tens curiositat o t’estàs plantejant entrar a la Junta per seguir fent xarxa, aportar les teves idees i ajudar a donar valor a l’AADPC, vine a aquesta sessió.


El dijous 30/09 t'enviarem l'enllaç per accedir-hi