Què necessites trobar?

VINE A CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE 2023

Publicado el 16 de Marzo de 2023

S’apropa el 27 de març que és el Dia Mundial del Teatre, i conjuntament amb ADETCA, el volem celebrar amb vosaltres:


ACTE INSTITUCIONAL

Al matí farem un acte institucional, organitzat conjuntament entre l'AADPC i ADETCA, que tindrà lloc a la Sala Beckett a les 12h. A l’acte, farem balanç de l’inici de temporada, marcat per la recuperació del públic, i posarem en valor els avenços de l’Estatut de l’Artista. No faltarà la tradicional lectura del Manifest del dia del teatre, i el brindis final per celebrar-ho amb tot el sector.


FESTA DE CELEBRACIÓ

ADETCA tancarà la celebració amb una festa a la sala La Paloma a les 20h dinamitzada per Guillem Albà i la Marabunta amb un concurs de ball, a la qual els i les sòcies de l'AADPC hi esteu convidades. Aquesta festa està oberta a totes les persones que formen part del sector: els socis de les entitats de les arts escèniques, representants de les administracions i de les institucions culturals, i també el públic que gaudeix dels nostres espectacles.


Per aquest motiu et volem convidar el proper 27 de març de 2023 per celebrar i brindar conjuntament pel Dia Mundial del Teatre a:

L’acte institucional
a les 12h a la Sala Beckett
CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Festa del Dia Mundial del teatre
a les 20h a la Sala La Paloma
CONFIRMA LA TEVA ASSISTÈNCIA


Ens agradaria molt comptar amb la teva presència.

Cal reserva prèvia - aforament limitat


I a més...


SETMANA MUNDIAL DEL TEATRE 2023

La Setmana Mundial del Teatre dona visibilitat i posa en valor el sector de les arts escèniques del 20 al 27 de març.

Al web TRIATEATRE.CAT trobaràs, durant aquella setmana, una graella d'activitats diverses organitzades pels socis de les diverses entitats, de les quals podem destacar:

• La celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil (20 de març) amb propostes organitzades per la TTP, ASSITEJ i ADETCA.

• La celebració del Dia Mundial del Teatre de Titelles (el 21 de març) amb propostes organitzades per UNIMA.

• La celebració del Dia Mundial del Teatre (27 de març) amb l’acte institucional a la Sala Beckett organitzada per l’AADPC i ADETCA, la Festa a La Paloma, i l’activitat “Com aixecar el teló?” amb alumnat de batxillerat del projecte ON EL TEATRE BATEGA a La Badabadoc.

• Els Premis de la Crítica al Teatre Romea (3 d’abril) organitzats per Recomana.