Què necessites trobar?

VINE A DEFENSAR EL SECTOR AUDIOVISUAL!

Publicado el 27 de Julio de 2017

El divendres, 28 de juliol, a les 10.30h us convoquem a tots davant la porta del Parlament de Catalunya. Cal que els professionals de l'audiovisual català ens unim per vèncer una situació que deixa aquest sector en una posició molt delicada.

L'anul·lació per part del Tribunal Constitucional del cànon digital a les operadores compromet l’impuls necessari que requereix l'audiovisual català.

A les 10.30 hores, els convocats es faran una foto a l’entrada del Parlament amb 200 pòsters a les mans, que posteriorment deixaran a terra formant un mosaic. Recordaran així els llargmetratges de ficció, els documentals, les pel·lícules i sèries de televisió finançats amb aquesta taxa.

L’actor Abel Folk i la directora Carla Simón llegiran la carta, abans de lliurar-la al president de la Generalitat, Carles Puigdemont; al vicepresident del Govern, Oriol Junqueras; al conseller de Cultura, Lluís Puig; a la presidenta de la Cambra, Carme Forcadell, i als grups parlamentaris.

Vine a donar suport a la concentració per mostrar la unió i la força del sector davant d’aquest problema. Si hi som tots, demostrarem que aquesta decisió perjudica a molts col·lectius i forçarem que hagin de replantejar la seva postura. Com més siguem, més força tindrem!

Compartiu aquesta convocatòria amb els companys de professió. Us hi esperem!

DESCARREGAR LA CARTA LLIURADA

VINE AL PARLAMENT EL DIVENDRES 28 DE JULIOL A LES 10.30H.

#noafluixem