Què necessites trobar?

Maite Bassa

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu
ALTRES ESPECIALITATS:
animació, presentadora, guionista
ESTUDIS:
2018 Entrenament a càmera Professors: Pep Armengol i Lluïsa Castell. 2015 Acting in english Professora: Luci Lenox 2015 Professional Actors Masterclass (Los Angeles) Professors: Sharon Bialy, Lisa Beach, Pam Dixon, Rich Mento, Carol Goldwasser, Roger Mussenden, Sharon Lieblein. 2005 - 2008 Pla de formació d'actors Estudi Nancy Tuñón Professors: Nancy Tuñón, Jordi Oliver, Pepa Fluvià, Nuria Català, Ruth Bellido, Mònica Milà, Montse Prats, Babeth Ripoll.
EMAIL:
maitebassa@gmail.com
IDIOMES:
català, castellà, anglès
REPRESENTANT:
Jeny Poquet Agent
ALÇADA:
170

Llicenciada en Comunicació Audiovisual, durant la seva època d’estudiant s’incorpora a la companyia de teatre de la UB (Universitat de Barcelona) format conjuntament amb l’AIET (Associació d’Investigació i Experimentació Teatral), associació dirigida per Ricard Salvat.
Formada com actriu a El Timbal i a l’Estudi Nancy Tuñón on va realitzar el Pla de formació per actors basat en el mètode Stanislavski.


Complementa la seva formació amb el programa The Professional Actors Masterclass a Los Angeles (EEUU), on realitza diversos workshop amb reconeguts directors de càsting com Sharon Bialy (Breaking Bad, The Walking Dead), Lisa Beach (Scream) o Christian Kaplan (Deadpool) entre d’altres.


A TV l’hem pogut veure a les sèries “La Riera” o “Com si fos ahir” de TV3. A principis de 2021 ha estrenat a betevé la sèrie Mercè d’Horta, creada i dirigida per ella mateixa juntament amb la productora Camille Zonca, i que ha sigut un dels projectes finalistes de la categoria Sala oberta als premis VOC 2021 organitzats per Òmnium Cultural.


Compta amb diversos premis del sector teatral. Va guanyar el premi a la millor obra en la IX Mostra de Teatre Universitari de Covilha (Portugal) amb l’obra de creació col·lectiva “Don Quijote, l’abisme és un mirall infinit” de la companyia de teatre de l’UB.


Des de 2013 forma part de la companyia de teatre de creació col·lectiva )e( espai en construcció on ha participat en la creació i interpretació dels espectacles “Et vindré a tapar” i “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)” i com a ajudant de direcció a “Beatriu”, programada al Festival Grec de 2021.


TREBALLS

Maite Bassa

Teatre
2014-2020 Et vindré a tapar Dir. Roger Ribó
2020 Likes, followers y Txékhov Dir. Míriam Martí y Mireia Rey
2017-2018 Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) Dir. Roger Ribó

Televisió

2021 Mercè d’Horta Dir. Maite Bassa
2019 Com si fos ahir Dir. Dani Ventura (1 episodi)
2018 Oh My Goig Dir. Aïda Torrent
(1 episodi)
2016 La Riera Dir. Esteve Rovira
(1 episodi)

Curtmetratges
2017 Sola Dir. Gemma Albillà
2015 The Wake Dir. Leight Scott
2014 La Despedida Dir. Paula Canal

Premis

2021 Finalista secció Sala Oberta als Premis VOC por Mercè d’Horta.
2020 Premi millor interpretació Festival CENIT (Sevilla) per Et vindré a tapar.
2017 Menció especial del jurat al Festival Escènia (Valencia) per Si jo no hi fos (la festa seria més divertida).


actor Maite Bassa


VIDEOS

Maite Bassa
CONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Maite Bassa