Què necessites trobar?

Marià Llop

ESPECIALITATS :
Actor/Actriu, Director/a
ALTRES ESPECIALITATS:
Cant, moviment / teatre-dansa
ESTUDIS:
Graduat en Interpretació a l'Escola Superior d'Art Dramàtic Eòlia
EMAIL:
brugallop@gmail.com
IDIOMES:
Català (llengua materna), Castellà
REPRESENTANT:
{pi_representante}
ALÇADA:
1'97

Creador escènic empordanès, s’inicia en el món de les arts escèniques de petit estudiant piano i solfeig, i particpant al grup de Grallers de la ciutat de Figueres. Un any després d’endinsar-se en el món teatral a l’Aula de Teatre de la Ciutat, cursa el Batxillerat Escènic, que el fa decidir decantar la seva carrera professonal cap al món de l’Intepretació. Participa als Pastorets de Figueres i crea la companyia de teatre amateur A Mossegades que més endavant esdevindrpa entitat dinamitzadora de l’oci teatral entre els joves de la ciutrat. 


Comença els seus estudis superiors en Art Dramàtic a EÒLIA l’any 2012, on s’especialitza en Interpretació Musical, i a la vegda cursa assignatures de Dramatúrgia i Direcció amb professors com Pablo Ley, Carlota Subirós, Víctor Molina, Sandra Monclús, Jordi Prat i Coll,  Núria Legarda, Anna Rosa Cisquella.

Alhora amplia la seva formació en Procediment Actoral, amb Javier Daulte i Sandra Monclús, a la Sala Becket i a l’Estudi Laura Jou. 

Amplia els seus conaixements en moviment amb el Col·lectiu Big Bouncers 


Ha treballat com a actor i cantant en el Musical Nevares, estrenat al Festival Grec 2014, i és mebre de la companyia de Teatre i Animació Infantil País de Xauxa des de l’any 2011, on esten inmersos en la creació d’un nou espectacle i la gravació d’un nou CD. Forma part del grup de recerca de noves formes de participació del públic amb Esther Pallejà i Lucila Teste, i ha col·laborat en diferents projectes i companyies com Drakònia, EL CDR de l’Home dels Nassos. 


Com a dramaturg i director, crea una adptació musical amb la companyia Com un llum: La venedora de llumins, un escalt de llum a tres veus., i dins del cicle de Creadors Emergents de l’Empordà La dona que donava menjar als coloms.  Amb la companyia A Mossegades anteriorment havia escrit i dirigit PastorSEX, guanyadora al millor text als Premios Buero de Teatro Joven 2012, i l’adaptació de l’obra de Federico Garcia Lorca El exorcismo de Yerma.

Ha estat convidat com a director a la jam session teatral Assajar és de Covards  del gener de 2018, al Tantarantana.


Actualment és docent a l’espai de formació  La Nau Oliva, i a l’Aula de Teatre de Figueres, on a més, s’encarrega de la dinamització dels públics de la ciutat, compaginant aquesta feina amb la producciuó de l’espectacler LLANÇAMENT de la companyia la Llarga i futurs projectes amb Com un Llum, on presentaran un espectacle de carrer a l’Estiu de 2018. A més, amplia els seus estudis tèorics a la UOC amb assignatures d’Estètica i Teoria de l’Art.


TREBALLS

Marià Llop

INTÈRPRET


2016    Ja Descansaré Quan sigui Mort, Dir. Jordi Prat i Coll. Teatre eòlia.
2014    Nevares, Festival Grec, Actor-Cantant. Produccions Sílvia
2012    Ballarí Principal a La nit de les dones d'aigua de la companyia Drakònia. 
2013    Tots som Hamlet  Cia. A Mossegades
2013    Organització i Presentador Torneig improvisació Teatral de l'Empordà (Figueres)
2012    Ballarí Principal a La nit de les dones d'aigua de la companyia Drakònia.
2011 - Actualment actor principal a la companyia d'espectacles infantils País de Xauxa .DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA

2015    La venedora de Llumins, un esclat de llum a tres veus. Cia Com un Llum.

2014    El exorcismo de Yerma, Adaptació de l'obra de Federico García Lorca. Cia. A Mossegades.

2013    Mariàngela l'herbolària,  Cia. A Mossega

2012    Raspall, dramatúrgia i direcció del conte de Pere Calders. Cia. A Mossegades 

2011    PastorSEX, els pastorets hora golfa fora de temporada. Cia A Mossegades *millor text             als premios Buero de Teatro Joven.
CONTACTE

×

{SuccessMessage}

×

{ErrorTitle}

  • _error


Marià Llop