Què necessites trobar?

LA FUNDACIÓN SGAE LLANÇA ELS SEUS PREMIS DE TEATRE 2017

Publicado el 09 de Marzo de 2017

El termini d’entrega de textos finalitza el pròxim 20 d’abril.


La Fundación SGAE llança els seus premis de teatre 2017 amb el propòsit d’impulsar i donar suport a la creació de nous textos dramàtics que contribueixin a l’enriquiment del panorama teatral i recolzar així als autors dramàtics.

El Jurat estarà integrat per professionals de les arts escèniques de reconegut prestigi. La decisió dels premis es farà públic abans del 31 de desembre de 2017.


PREMI SGAE DE TEATRE JARDIEL PONCELA

Amb aquest guardó es reivindica la figura de l’escriptor i dramaturg madrileny Enrique Jardiel Poncela, un dels autors fonamentals del teatre espanyol. L’entitat convoca aquest guardó des de fa 26 anys amb l’objectiu de fomentar la creació de nous textos dramàtics.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA


PREMI SGAE DE TEATRE INFANTIL

La Fundación SGAE convoca aquest guardó des de fa 18 anys amb el propòsit d’impulsar i donar suport a la creació d’obres dramàtiques dirigides a nens que, tant per la bona qualitat i originalitat dels seus diàlegs, com per la seva visió escènica, contribueixen al progrés del panorama teatral orientat a públic infantil.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA


CERTAMEN INTERNACIONAL LEOPOLDO ALAS MÍNGUEZ

Aquest guardó té la finalitat d’estimular i normalitzar la presència del col•lectiu LGTBI en la creació teatral contemporània en llengua espanyola. Aquest premi ret homenatge a un dels intel•lectuals més compromesos amb la causa de l’activisme i la cultura LGTBI, el desaparescut escriptor i periodista de la Rioja Leopoldo Alas Mínguez, mort a Madrid el 2008.
BASES DE LA CONVOCATÒRIA