Què necessites trobar?

L’AADPC SORTEJA 2 ABONAMENTS PER AL D’A FILM FESTIVAL DE BARCELONA I ELS ASSOCIATS TINDREU DESCOMPTE EN LA COMPRA D’ENTRADES

Publicado el 19 de Abril de 2017

D’A Film Festival de Barcelona ofereix un repàs exhaustiu a l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir d’una sèrie de pel·lícules amb un de llarg recorregut internacional, èxits i premis de crítica i públic, combinades amb propostes de nous talents i cinematografies, tant internacionals com locals.

En només sis edicions, el D’A s’ha posicionat com a un esdeveniment imprescindible per gaudir del millor cinema independent i d’autor que es fa actualment al món. El festival és una cita cultural plenament arrelada a la ciutat de Barcelona, una experiència única que combina les projeccions amb la presència de directors i el diàleg amb el públic a través de xerrades i tallers oberts a tothom. Enguany se celebrarà del 27 d’abril al 7 de maig.

Si ets soci de l’AADPC:

- Entra en el sorteig de 2 abonaments de 5 entrades que se celebrarà el dia 25 d'abril a les 12 h. Participa-hi omplint aquest FORMULARI
- Gaudeix d’1 € de descompte en la compra d’entrades soltes.ABONAMENTS

Es tracta d'un abonament no nominal (es pot compartir) amb entrada lliure per a 5 pel•lícules. S'ha de passar sempre per taquilla (als cinemes del Festival) i bescanviar l'entrada (es poden treure 1, 2 o totes les entrades al mateix temps).

Vàlid per totes les sessions del festival, tret de les de la Filmoteca. Evidentment l'aforament de les sales és limitat, així que si una sessió està plena no podrà bescanviar l'entrada. Cinemes:

• Aribau Club (sales 1 i 2) Gran Via de les Corts Catalanes, 565
• CCCB C/ Montalegre, 5
• Filmoteca Plaça de Salvador Seguí, 1-9


DESCOMPTE EN LA COMPRA D’ENTRADES

Com s’ha d’efectuar aquesta compra? Compra presencial a les taquilles de l'Aribau o el CCCB (a les sessions de la Filmoteca no hi ha descompte).

De quina manera d’hauran d’acreditar els associats? Amb el carnet de l'associació i un document que l'identifiqui (per allò que un carnet va passant de mans)


MÉS INFORMACIÓ DEL FESTIVAL