Què necessites trobar?

VOLS ANAR A LLEGIR PER CELEBRAR EL DIA MUNDIAL DEL TEATRE?

Publicado el 09 de Marzo de 2017

CRIDA D’ACTORS I ACTRIUS

Més enllà de l’escenari: el teatre com a lectura

El diumenge 26 de març, la llibreria NoLlegiu organitza un vermut cultural per celebrar el Dia Mundial del Teatre. La vetllada tindrà lloc d'11 a 14h.

L’acte començarà a les 11h amb la signatura d’obres teatrals publicades per Arola Editors, Editorial Comanegra i Sala Flyhard, entre d’altres. Comptarem amb la presència dels autors/es, dramaturgs/es catalans/es, que signaran exemplars. Ja han confirmat la seva assistència David Plana, Llàtzer Garcia, Marta Buchaca, Cristina Clemente, Carles Mallol i Guillem Clua entre d’altres.

De 12 a 14h, a la primera planta de la llibreria, hi haurà una taula-tertúlia de dramaturgs que porta per títol: Més enllà de l’escenari: el teatre com a lectura i on es parlarà de com llegir el teatre. Un reivindicació del teatre com a gènere literari que perviu més enllà de la seva representació.

I per acabar l’acte, ens han demanat si podem fer una crida entre els actors i actrius associats per anar a llegir un fragment d’una peça de teatre per a la Lectura de textos teatrals que tancarà la vetllada. Seran lectures curtes en forma de monòleg o bé de diàleg entre dos actors/actrius.

Si t’hi animes, escriu un e-mail a l’Estel Solé -coordinadora de l’acte- a l'adreça estel.sole.casadella@gmail.com, i comunica-li el teu interès per participar en l’acte.

Teniu fins al dia 18 de març per inscriure-us-hi.

El dia 26 de març, vés a la llibreria NoLlegiu per celebrar que el teatre és la nostra passió!

Organitza:

C/ Pons i Subirà, 3 (Poble Nou – Barcelona)


Col·labora: